Nijkerk blij met Morelight!

Jong ambitieus bedrijf uit Ermelo verhuist in 2017 naar bedrijventerrein Arkerpoort.

Op vrijdag 11 november feliciteerde wethouder Patricia van Loozen de heren Ben van de Bunt en Evert Hop met de aankoop van een bedrijfskavel op bedrijventerrein Arkerpoort. Morelight koopt een prachtig gelegen kavel van ca. 2. 500 m2 op een zichtlocatie aan de A28. Zij geven advies en leveren alles op gebied van verlichting, audio, video en domotica. Dit doen zij voor verschillende doelgroepen, van architect, installateur tot eindgebruiker. Jaren ervaring en technische vakkennis maken Morelight een uniek bedrijf.

Zowel de gemeente Nijkerk als de heren Van de Bunt en Hop zijn erg blij met deze bijzondere stap. Wethouder Patricia van Loozen: “Het is mooi om te zien dat zelfstandige ondernemers, zoals Ben van de Bunt en Evert Hop door goed ondernemerschap een groei hebben doorgemaakt in de afgelopen periode. Hierdoor kunnen zij deze stap in Nijkerk maken. Ik heb daar heel veel respect voor. We zijn blij met de komst van dit bedrijf. Dit is ook een uitbreiding van de werkgelegenheid.” De heer Ben van de Bunt: “Wij kijken er naar uit om ons in zo’n mooie ondernemersstad te vestigen. De locatie strak langs de A28 is in onze ogen een prachtige zichtlocatie, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat nog meer mensen ons weten te vinden”. “Ook geeft dit ons de mogelijkheid de positieve groei waarin we zitten vast te houden. We krijgen ook meer ruimte in het nieuw te realiseren pand”, vult Evert Hop aan.

Bedrijventerrein Arkerpoort
Door deze verkoop zijn er nog maar enkele bedrijfskavels beschikbaar op het bedrijventerrein Arkerpoort. Meer informatie is te vinden op de website www.nijkerka28.nl.