Gevestigde bedrijven

Gevestigde bedrijven aan het woord

Het vestigingsklimaat in Nijkerk is goed. Dat kan de gemeente u vertellen, maar onze ondernemers nog beter. Graag brengen wij u in contact met ondernemers, de ambassadeurs van het bedrijvenpark, die gevestigd zijn op één van de bedrijventerreinen of bijvoorbeeld een specifieke onderneming hebben op foodgebied. Zij zullen u overtuigen van de werking van een bepaalde (zicht)locatie of de meerwaarde van synergie binnen de Regio FoodValley.

Arkerpoort – “We merken nu al dat we meer klanten op bezoek krijgen, dankzij de centrale ligging en goede aansluiting vanaf de snelweg.”

– Ultrapak, Rob Dingemans

De Flier – De heren Overduin en de Groot van Powerlight zijn blij met de aankoop: “Ons team van lichtspecialisten werkt zowel voor bedrijven als particulieren aan de meest uiteenlopende lichtconcepten. Onze opdrachtgevers verwachten een representatieve omgeving en een showroom waar de verlichtingsplannen en producten bekeken kunnen worden. We zijn blij dat we op De Flier verder kunnen bouwen aan ons bedrijf.”

Powerlight, Overduin & de Groot

De Flier – De Kruijff : Eigenaar van De Kruijff Machinebouw: ‘We zijn blij met de mogelijkheid om ons bedrijf in Nijkerk te vestigen. De locatie past heel goed bij onze wensen, en de bedrijven in Nijkerk sluiten mooi aan bij ons werkveld. En natuurlijk is het leuk om als Nijkerker ook in Nijkerk te ondernemen.”

De Kruiff Machinebouw, De Kruiff

Nijkerk is een ideale vestigingslocatie voor bedrijven, door de centrale ligging in Nederland, nabij de grote steden en Schiphol, direct aan de A28, bij de A1 en met de spoorlijn Amsterdam-Groningen.

Ten zuiden en oosten van het plangebied wordt aansluitend een veel groter werklandschap ontwikkeld; het bedrijventerrein De Flier