Nieuw pand Powerlight verrijst op zichtlocatie De Flier

Power Light, een mooi Nijkerks bedrijf dat hard groeit. En het bedrijf dat een indrukwekkend bedrijfspand laat verrijzen op De Flier. Onlangs tekende wethouder Mariëlle Broekman de koopovereenkomst. Hiermee krijgt Powerlight een perceel van ruim 6000 m2 ter beschikking voor de bouw van het nieuwe onderkomen.

Powerlight werkt al bijna 20 jaar vanuit Nijkerk. Het bedrijf groeit en heeft behoefte aan meer ruimte, voor kantoren, showroom en opslag. Voor de zichtlocatie op De Flier, direct gelegen aan de A28, is Powerlight het eerste bedrijf dat een, overigens imposant, pand neerzet. De opdrachtgevers van Powerlight zijn voor een deel regionaal gevestigd en voor een groot deel landelijk.

De heren Overduin en de Groot van Powerlight zijn blij met de aankoop: “Ons team van lichtspecialisten werkt zowel voor bedrijven als particulieren aan de meest uiteenlopende lichtconcepten. Onze opdrachtgevers verwachten een representatieve omgeving en een showroom waar de verlichtingsplannen en producten bekeken kunnen worden. We zijn blij dat we op De Flier verder kunnen bouwen aan ons bedrijf.”

Wethouder Mariëlle Broekman: “Het is mooi om te zien dat een lokaal, en zeer innovatief, bedrijf het zo goed doet. Een goede uitstraling is belangrijk voor het nieuwe pand en de showroom, en ook voor De Flier. De locatie op De Flier en de ambitie van Powerlight passen goed bij elkaar.”